• Mitt medlemskap
  • Nettstedskart
  • Presserom
  • English
  •  

SøkNår saken må til advokat

Publisert 01.11.12 av Baard Fiksdal

Våre advokater bistår medlemmer i arbeidsrettsspørsmål. Men hva om du har har behov for assistanse på andre jusområder?

Terje Gundersen, daglig leder i Eurojuris, forteller at NHO-medlemmer først og fremst etterspør tjenester på områder som kontraktsrett, bygg og entreprise og selskapsrett.
– Men de ber også om en del generell juridisk veiledning, sier han og fortsetter: - Spørsmål knyttet til skatter og avgifter dukker opp med jevne mellomrom.
 
- Medlemsbedrifter i NHO Service etterspør de samme tjenestene. I tillegg kommer gjerne saker som gjelder opphavsrett, design, varemerkerett og markedsføringsrett. Vi merker også at IT-kontrakter ikke alltid er like tydelige når problemer oppstår, kommenterer Terje Gundersen.
 
Medlemskapet i NHO/NHO Service gjør at medlemmene får en innledende konsultasjonstime gratis. På spørsmål om dette, svarer Gundersen: - Det hender at en sak kan løses på denne timen. Men når bedrifter først kontakter en advokat, så er saken gjerne relativt omfattende.
 
- Medlemmer som har behov for advokatstøtte, bør bruke avtalen NHO har fremforhandlet. Den gir 15 prosent rabatt på den lokale prisen, og er altså gunstig over hele landet. Ofte kan det være smart å ta kontakt tidlig i en sak, altså før den er blitt for kompleks og krevende å løse, avslutter Terje.

 Terje Gundersen

Avtalen med Eurojuris
Medlemmer i NHO Service og NHO oppnår 15 prosent rabatt på advokattjenester, basert på lokale priser. Den første konsultasjonstimen er gratis for våre medlemmer. Medlemmene mottar respons innen 24 timer og kan bruke NHO-nummeret 800 32 500 for å komme i kontakt.

Faktaom Eurojuris
Eurojuris består i dag av 14 selvstendige advokatfirmaer med til sammen ca 160 advokater, og flere nye firmaer er på vei inn i samarbeidet. Med dette er de landsdekkende. Eurojuris Norge er en del av Eurojuris International som er Europas største kjede av samarbeidende advokatkontorer. Det er mer enn 5000 advokater i 45 land, hvorav 32 europeiske.

EUROJURIS NORGE AS
Nedre Storgate 15 -17
Pb. 294 3001 Drammen
Tlf +47 32 25 55 00
Faks +47 32 25 55 01
Epost:  
Nettside

Verktøylinje