• Mitt medlemskap
  • Nettstedskart
  • Presserom
  • English
  •  

SøkSvarer alltid og er raskt på plass

Publisert 22.11.16 av Baard Fiksdal

- Han svarer alltid telefonen, er raskt på plass hos kunden og tilbakemeldingene fra de ulike arbeidsdestinasjonene er gode. Dette er utrolig viktig for oss, våre kunder har helt klare forventinger når de bestiller personell fra oss.

smile

Det er Kristin Kristiansen Lauritsen som snakker. Hun er avdelingsleder Hospitality Bergen. Adecco Hospitality i Bergen har akkurat fått diplom av Ringer i vannet for å ha rekruttert en ny medarbeider gjennom arbeids og inkluderingsbedriftene i fylket.

Kristin forteller om en smilende mann som gjorde et godt intervju og som siden har vært i jobb i ulike kantiner nærmest daglig.

-Han møtte de kravene vi stiller til kompetanse og språk, og han gjorde et veldig godt intervju. sier Kristin. Vi er selvsagt svært interessert i å gjøre dette til en vane hos oss. Vi har stadig behov for flinke folk og Ringer i Vannet har vist seg å være en god samarbeidsmodell, sier Kristin.

Ringer i Vannet er en medlemsfordel i NHO som hjelper samfunnsbevisste bedrifter til å rekrutter mennesker som av ulike årsaker står utenfor det ordinære arbeidslivet. Over 100 Arbeids og inkluderingsbedrifter jobber i hele landet med å kartlegge medlemsbedriftene i NHO sitt kompetanse og bemanningsbehov frem i tid, for på denne måten å kunne bistå i fremtidige rekrutteringsprosesser.

Dess mer arbeids og inkluderingsbedriftene vet om hvordan bedriftene arbeider, hvilke oppgaver som skal utføres og hvilke formelle og uformelle krav som stilles, dess lettere er det å finne akkurat denne personen når det nærmer seg en ledig stilling.

Siri Janne Llanos fra arbeids og inkluderingsbedriften Beredt og Regionsansvarlig i Ringer i Vannet Ragnhild Friis-Ottessen møtte opp hos Adecco med diplom og blomster for å feire at de nå kan kalle seg en Ringer i Vannet bedrift. 

 

Fra venstre:
Siri Janne Llanos. Kam fra beredt AS
Kristin K Lauritsen, avdelingsleder Adecco Hospitality Bergen.
Katrine Grotle. Adecco Hospitality
Ingunn Vardøy: facility Manager Adecco Bergen

Verktøylinje