NHO Service

Innhold

Sikkerhet og Beredskap

Dette er nettsidene til Bransjeforeningen for Sikkerhet og Beredskap.

 1. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Arbeid og inkludering, Bemanning og rekruttering, FDV, Renhold og Eiendomsservice kvalitet, helseogvelferd

  Trenger dine ansatte opplæring?

  200 millioner kroner ligger i potten for bedrifter og frivillige organisasjoner som ønsker støtte til opplæring i grunnleggende ferdigheter i lesing, skriving, regning, muntlig, ikt og norsk eller samisk. Søknadsfristen er 13. november 2017.

 2. Nyhet, Sikkerhetsbransjen, Arbeid og inkludering, Bemanning og rekruttering, FDV, Helse og velferd, Renhold og Eiendomsservice helseogvelferd, kvalitet

  Kjenner du noen som fortjener å bli hedret?

  På generalforsamlingen i NHO Service i oktober skal vi kåre "Årets Servicebedrift" og "Årets Talsperson". Kjenner du noen som fortjener å bli hedret? Vi trenger forslag til kandidater med begrunnelse.

 3. Nyhet, Sikkerhetsbransjen kvalitet

  Nye krav og overgangsordninger for vaktselskap

  Samtlige vaktselskap må innen nyttår søke om ny polititillatelse. Det samme gjelder for alle foretak som vil drive vekteropplæring.

NHO Service er deltager i et program for å utvikle opplæringsverktøy som skal bidra til å heve kompetansen til ansatte i sikkerhetsbransjen i Europa på områdene: kommunikasjon, konflikttakling og kunnskap om menneskerettigheter gjennom et prosjekt i regi av EU og Erasmus-programmet.

NHO Service har utarbeidet en standard beredskapsavtale for samarbeid mellom sikkerhetsselskap og kommune.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!