NHO Service

Innhold

Innen næringsrett gir NHO Service og Handel bistand innenfor blant annet anskaffelsesrett, offentlig støtte (regleverk om kryssubsidiering) og alminnelig konkurranserett.

 1. Nyhet, Offentlige anskaffelser Næringsrett, kvalitet

  Fornuftig å vekte enkeltindivid i en servicetjeneste?

  Med respekt for at evaluering av tilsynelatende like tilbud kan «kreve sin innkjøper», er det med en viss uro over økt etterspørsel om persondata og presset som legges på bedrifters første- og andrelinje ansatte når oppdragsgiver bestemmer seg for å gå langt inn i bedriftens egen vurdering om hvilket servicepersonell som benyttes på oppdraget.

 2. Nyhet, Offentlige anskaffelser Næringsrett

  Ferie – og litt leverandøromtanke, takk!

  Advokat og spesialrådgiver i NHO Service, Henrik Bjørge, har to gode råd til oppdragsgivere i forbindelse med konkurranser i ferietiden som nå står for døren.

 3. Nyhet, Næringspolitikk Næringsrett, Konkurranseutsetting

  Når det offentlige fortrenger private

  Det er samfunnsøkonomisk uheldig når offentlige etater fortrenger private aktører. Det var viktig budskap da NHO Service møtte Regjeringens arbeidsgruppe som nå ser på konkurransevilkår.

Har du spørsmål eller innspill? Kontakt gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!