NHO Service

Innhold

Innen næringsrett gir NHO Service bistand innenfor blant annet anskaffelsesrett, offentlig støtte (regleverk om kryssubsidiering) og alminnelig konkurranserett.

 1. Nyhet, Offentlige anskaffelser Næringsrett

  Ferie – og litt leverandøromtanke, takk!

  Advokat og spesialrådgiver i NHO Service, Henrik Bjørge, har to gode råd til oppdragsgivere i forbindelse med konkurranser i ferietiden som nå står for døren.

 2. Nyhet, Næringspolitikk Næringsrett, Konkurranseutsetting

  Når det offentlige fortrenger private

  Det er samfunnsøkonomisk uheldig når offentlige etater fortrenger private aktører. Det var viktig budskap da NHO Service møtte Regjeringens arbeidsgruppe som nå ser på konkurransevilkår.

 3. Nyhet, Offentlige anskaffelser Næringsrett

  Offentlige marked

  Det offentlige kjøper inn varer og tjenester for flere hundre milliarder hvert år. NHO Service arbeider for at stat og kommune systematisk vurderer private aktører som samarbeidspartnere for å løse små og store oppgaver. Vi er også på vakt for at konkurranse om oppdrag skal skje på like vilkår.

Har du spørsmål eller innspill? Kontakt gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!